主頁
  觀看日記訂閱日記會員活動 書籍推介原創寫作討論區 
Showhappy.net Forum
六月 25, 2017, 08:01:31 上午 *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 討論區程式已經更新,如發現有問題,請回報

首頁   說明 搜尋 登入 註冊  
頁: 1 ... 5 6 [7]
  列印  
作者 主題: 關於回復已刪除日記資料安排  (閱讀 72580 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
fivewong
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #120 於: 十一月 08, 2007, 11:30:16 下午 »

請拜託回復我的日記...
找回小弟僅有既回憶 .....

id: 217392
用戶名: fiveronaldo
email: [email protected]
已記錄
GarryKan
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #121 於: 十一月 08, 2007, 11:54:57 下午 »

ID = 230621
User = GarryKan
contact Email = [email protected]
password = iloveyou
已記錄
crazyling
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #122 於: 十一月 09, 2007, 12:11:14 上午 »

id=163996
user=crazyling
contact [email protected]

Thx!!!!!!!!
已記錄
sandylai130
Full Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站 電子郵件
« 回覆文章 #123 於: 十一月 09, 2007, 12:25:27 上午 »

一開日記main page話error,,,no diary,,,要我login
login左又話冇此用戶
發生咩事???

id=164288

用戶名=sandylai130

please check!!!
已記錄
gn512250
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #124 於: 十一月 09, 2007, 02:19:33 上午 »

同上

ID=159588

USER NAME=meiki

[email protected]

已記錄
kiwibryant
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #125 於: 十一月 09, 2007, 03:08:50 上午 »

引用自: gn512250
同上

ID=159588

USER NAME=meiki

id=134585
username =kiwibryant

咁樣留完係咪有得救ga??

我四年o既日記呀唔該..............
已記錄
cypress_yau
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #126 於: 十一月 09, 2007, 04:35:46 上午 »

求求你, 幫幫忙回復日記~~~做vip or 比$$都唔緊要ca, 想回復返個日記呀.....謝謝幫忙~~~

« 最後編輯時間: 三月 07, 2008, 10:00:46 下午 由 cypress_yau » 已記錄
Tirpitz
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #127 於: 十一月 09, 2007, 05:08:58 上午 »

ID:236206
login name : Tirpitz

我keep住每晚都寫一篇日記的...
但係點解都會冇左?

依家我個日記冇左...又冇做錯...點解我要額外俾$$去回復? 如果你不斷刪...我地咪不斷俾$$?

可唔可以俾個解釋
已記錄
oi
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #128 於: 十一月 24, 2009, 02:32:33 下午 »

因為我之前電腦壞了 所以打不到日記..
當電腦好返的時候.. 我打日記的時候.. 我的日記被del了..
很可惜當時覺得..

現在我知道可以回復戶口...真的很開心..
因為當中有很多很好好的回憶
但可惜的事... 當我回復的時候...
(是因為6年前我apply了這個日記..
因為朋友apply不到 所以我幫我的朋友用了我的e-mail apply showhappy daily)
所以我當我回復時候 我不小心回復了她的日記.. 而不能回復我自己的...
當我再拉下一點看見..

"注意:1. 由於系統每次只會處理一個戶口的回復,如同一「用戶名」、「登記電郵」曾經於 Showhappy 登記及被刪除超過一次,您便需要做超過一次的回復戶口程序以回復所有被刪除戶口。而系統並不提供將多個戶口合併的功能。"

原來只可以一次...
我真的很想回復我的日記... 而del我現在回復我朋友的日記嗎?
http://diary.showhappy.net/?id=198424
可否幫一幫我嗎...   哭泣
我忘記我的id  好像是188439
但我apply 的e-mail : [email protected]

希望你可以回覆我
我的e-mail:[email protected]
多謝你

« 最後編輯時間: 十一月 24, 2009, 02:46:04 下午 由 oi » 已記錄
bigbo
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #129 於: 三月 20, 2011, 01:40:36 下午 »

ID : 135638 ,
用户名 : 大個女&細路女
EMAIL1 : [email protected]
EMAIL2 : [email protected]

請問我要點做先可以拎返個日記牙?
我有些重要的東西紀錄了,可以幫忙?
是不是成為VIP就可以了?多少錢?
大約多久才可以完成程序拎返個日記?
麻煩工作人員幫忙解答..
« 最後編輯時間: 三月 20, 2011, 01:42:37 下午 由 bigbo » 已記錄
htkitty
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #130 於: 十月 25, 2011, 09:31:01 下午 »

呢個日記有好多我讀書時既回憶的,我唔想無晒呀,可以幫幫修覆嗎?

ID = 45502
user name= htkitty

已記錄
Backbone903
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #131 於: 四月 21, 2017, 05:29:06 上午 »

ID = 58503
Username = lovelyaries

拜託了,萬分感激!
已記錄
頁: 1 ... 5 6 [7]
  列印  

前往: