主頁
  觀看日記訂閱日記會員活動 書籍推介原創寫作討論區 
Showhappy.net Forum
十月 21, 2017, 02:09:05 上午 *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 討論區程式已經更新,如發現有問題,請回報

首頁   說明 搜尋 登入 註冊  
頁: 1 [2] 3 4 ... 7
  列印  
作者 主題: 關於回復已刪除日記資料安排  (閱讀 73516 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
得意可愛
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #20 於: 九月 05, 2004, 02:40:01 上午 »

板主....

我真係好覺得好可惜,因為我真係電腦壞左既關係,好耐都冇上網唔知發生咩事...
所以先寫唔到日記....而家就delete左個日記........
雖然我係免費會員... 但係我真係好鍾意你地個日記... 我已經用左2年有多..
佢陪伴左我好耐..... 我真係好需要佢.......我真係好希望可以回復番.....
但係真係突然之間先知道要回復番要畀做vip會員... 真係好可惜....
不過如果真係咁, 我都願意轉做vip....   但係真係希望畀多次機會....我地..
而家講左既話, 下次要收錢都係應該架...
同埋你之前send過e-mail畀我話咩我個mail定account畀人用左定唔知咩....
係咪中間出現左誤會呀 ,cut左呀 ? 係e-mail畀左個網我,所以而家先入到黎...
真係唔該你丫...幫我回復番....
我會等你任何決定的...thx a lot..

e-mail:[email protected]

http://diary.showhappy.net/?id=66400

已記錄
rubyung
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #21 於: 九月 26, 2004, 09:45:40 下午 »

[CODE]
眨眼 我又被del左啦~~~
唔該睇睇丫~~~
id : 42012
login name : rubyung
email : [email protected]
我好願意做vip架~~~ ^^v :blink:  
已記錄
eva_yeung
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #22 於: 九月 28, 2004, 10:03:32 下午 »

我是想幫我的朋友回復她的日記的~~~她的ID是144153
她雖然已有一段日子沒有更新日記
但卻從來沒有收過收到WARNING的EMAIL....日記便被CANCEL
請問可以回復她的日記嗎??
成為VIP以後是否一定可以回復番以前的1記資料呢??
另外,可否請有關人士解釋為何沒有收到WARNING日記便遭都CANEL?

謝謝回覆!

已記錄
HaloYau
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #23 於: 十月 01, 2004, 10:56:36 下午 »

我都要回復日記ar~thx

id=186346
Name=HaloYau
e-mail= [email protected]@yahoo.com.hk
已記錄
rachelgirl
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #24 於: 十月 01, 2004, 11:35:01 下午 »

難過 我前排洗機,so冇黎write!!
但尋日去返my diary,諗住write返又入不到...
e+算算日子剛足夠2weeks...
叫我點算?? 難過
如果比我整得返,我實pay $ lo...
但e+對here 好冇信心lor!
希望整得返~~

id=147729
login name=餵草
e-mail:lam_wai_chung@yahoo.com.hk
已記錄
amberchiba
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #25 於: 十月 02, 2004, 12:51:03 上午 »

那我想問一問,在新措施(需要積分才可回復日記)實施前,我們會否有機會無條件得回過往寫下的日記?

因為在此刻我只是想要回過往的日記,至於會於付錢成為vip會員,則要再考慮,畢竟不stable的server真的很難令人信服

我個人認為今次的問題是沒有預兆的,我知道要showhappy免費為大家回復舊日記是很大的工程,但對於一些很想要回日記的人來說,如果而家要先付款了才可以回復,變相就是強迫用戶付款
我覺得不太合理,如果可以,這一次應該免費為大家回復,之後大家會否成為vip,就等大家各自衡量,下一次再有同樣情況才實行新措施才是對

我的id=159843
user name=amberchiba
[email protected]
« 最後編輯時間: 十月 02, 2004, 01:00:06 上午 由 amberchiba » 已記錄
My Day
Administrator
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #26 於: 十月 03, 2004, 08:47:28 下午 »

我是想幫我的朋友回復她的日記的~~~她的ID是144153
她雖然已有一段日子沒有更新日記
但卻從來沒有收過收到WARNING的EMAIL....日記便被CANCEL
請問可以回復她的日記嗎??
成為VIP以後是否一定可以回復番以前的1記資料呢??
另外,可否請有關人士解釋為何沒有收到WARNING日記便遭都CANEL?

謝謝回覆!
會員連續 14 日沒寫日記
是會收到本站的電郵通知
而之後 7 日仍沒寫日記
日記則會被刪除
但有部分電郵系統可能把本站發出的電郵寄到雜件箱
所以令你的朋友收不到
不過這是個別電郵系統的問題
本站並不會為此負上責任

當回復日記功能推出後
會員可以用 VIP 積分回復日記
你朋友的日記不算舊
屆時回復應是沒問題的 ~
已記錄

[span style=\'color:orange\']誰人是我一生中最愛
答案可是絕對 [/span]
My Day
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #27 於: 十月 03, 2004, 08:58:13 下午 »

那我想問一問,在新措施(需要積分才可回復日記)實施前,我們會否有機會無條件得回過往寫下的日記?

因為在此刻我只是想要回過往的日記,至於會於付錢成為vip會員,則要再考慮,畢竟不stable的server真的很難令人信服

我個人認為今次的問題是沒有預兆的,我知道要showhappy免費為大家回復舊日記是很大的工程,但對於一些很想要回日記的人來說,如果而家要先付款了才可以回復,變相就是強迫用戶付款
我覺得不太合理,如果可以,這一次應該免費為大家回復,之後大家會否成為vip,就等大家各自衡量,下一次再有同樣情況才實行新措施才是對

我的id=159843
user name=amberchiba
[email protected]
我看到你的日記還在

若是本站出現問題而導致會員日記被刪除
本站會負上責任
在是次網站故障事件中
就把刪除日記的日期延遲 7 日
令會員可以有足夠時間寫日記

而會員因其他原因21 日沒寫日記而導致日記被刪除
會員需自己付上責任
本站不會免費為會員回復日記
需待回復日記功能推出後用 VIP 積分回復 ~

已記錄

[span style=\'color:orange\']誰人是我一生中最愛
*雪雪凍*
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #28 於: 十月 07, 2004, 12:16:40 上午 »

i want to hv my diary back too... 難過
my diary over a year ga la...
pls check check for me.....thx a lot >.<

ID:95545
login: yuenyee
email: [email protected]
已記錄
wendee035
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #29 於: 十月 07, 2004, 12:54:22 上午 »

好遺憾我都唔見左個account
因為電腦壞左個幾月
真係好唔開心~~~ :unsure:

pls check  for me too.....thankyou~

ID:48503
login: wendee
email: [email protected]  
已記錄
大眼仔kaze
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #30 於: 十一月 16, 2004, 01:13:25 上午 »

id:107629
用戶名:大眼仔kaze
e-mail:[email protected]
敬請暫時保留日記因本人將於16-11-2004才可到銀行入數
本人將於入數後會再通知forum admin
thx a lot~!
已記錄
Ching1211
Full Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站 電子郵件
« 回覆文章 #31 於: 十一月 16, 2004, 01:46:32 上午 »

我都想回復一年前的日記~

id=51986
email:[email protected]
username:chingman
已記錄
Pris
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #32 於: 十一月 16, 2004, 02:12:05 上午 »

其實我點樣先可以知道個backup有冇被del. 都lei?
我gei朋友同埋我都有個舊日記被del.
我好想知點先可以check到個backup仲係唔係度...
if so, 可唔可以要返個file. *唔洗開返個id*

仲有, 如果唔記得左個id 得個email address check ng check 到ga?
已記錄
My Day
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #33 於: 十一月 16, 2004, 07:09:22 上午 »

站長對所有日記戶口的資料(包括已被刪除日記)都有完善備份
所以 backup 還在的
而除了在回復日記功能推出後
用 vip 積分回復日記的方法外
並不會有其他方法取回日記

當回復日記功能推出後
站長會傳電郵給所有用戶(包括日記已被刪除的用戶)
屆時你再留意需提供甚麼資料 ~
已記錄

satomako
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #34 於: 十一月 24, 2004, 07:56:47 下午 »

站長:

我的日記以被你們刪徐了一年半了,不斷的來信,不斷的等待。
我只希望你哋做做好心,比返D日記我!
可以嗎?如果要比錢,幾多錢也沒有問題!
要扣什麼分都可以!我真係好驚,好驚你哋以經將我既日記刪除了,
求求你,可以比返我嗎?

Id :我真的不知道
名稱:satomako
e-mail: [email protected] (以轉為[email protected])
已記錄
My Day
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #35 於: 十一月 24, 2004, 08:57:24 下午 »

站長對日記有完善備份
他亦知道有不少會員等待回復日記功能推出
但他真的很忙
要寫一個程式需要花不少時間
我只能說:站長會盡快寫好這程式
已記錄

ngyuenling
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #36 於: 十二月 11, 2004, 02:46:58 下午 »

[span style=\'color:blue\'][span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\']Id:44901
Login name: ngyuenling[/span][/span]
已記錄
m1225125225
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #37 於: 十二月 11, 2004, 11:43:37 下午 »

由於我的朋友的日記被人刪去
所以她希望你能夠幫忙
至於她的日記id名稱是smileangel及id number是73630
而e-mail是[email protected]
已記錄
~SiMoN~
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #38 於: 十二月 12, 2004, 06:00:51 下午 »

[span style=\'color:blue\']要等"日記回復"功能推出才可以幫你朋友回復日記~
到時可以用vip積分回復~
至於你提到被人刪除日記~
會唔會係曾經將日記所用ge密碼外漏呢?[/span]
已記錄

[span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'][span style=\'color:orange\']弟兄們、我不是以為自己已經得著了.我只有一件事、就是忘記背後努力面前的、向著標竿直跑、要得 神在基督耶穌裡從上面召我來得的獎賞
m1225125225
訪客

電子郵件
« 回覆文章 #39 於: 十二月 12, 2004, 06:45:58 下午 »

佢應該無外洩出去la
佢應該係太耐無寫日記所以無左本日記呀
咁可以點做呀
如果有回覆的話
你回覆去這個電郵[email protected]  
已記錄
頁: 1 [2] 3 4 ... 7
  列印  

前往: