主頁
  觀看日記訂閱日記會員活動 書籍推介原創寫作討論區 
Showhappy.net Forum
六月 25, 2017, 08:00:04 上午 *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 用戶遺失的日記正在搶救中,日記有問題的用戶,請於技術支援寫下你的問題,我們會逐一處理。

首頁   說明 搜尋 登入 註冊  
頁: 1 ... 4 5 [6] 7
  列印  
作者 主題: 關於回復已刪除日記資料安排  (閱讀 72579 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
rosy_fa
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #100 於: 五月 21, 2006, 12:18:32 上午 »

我都唔見左...3年幾ga...

login name:rosy_fa
id:122657
email:[email protected]
已記錄
春日恭介
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #101 於: 五月 22, 2006, 12:42:37 上午 »

我的日記被取消了
想請問是不是成為VIP會員後
會自動地回復番我的日記嗎?

再想請問怎樣付款呢
是不是一定要申請PAYPAL成為會員才可以交錢嗎

我只係係銀行轉帳就可以嗎

你地回復被DELE的日記功能已經完成了嗎
我可以再那裡看到公佈呢
我的ID :130041
但是我原本的EAMIL已經被人DELE了
可以用另一個新的EMAIL嗎

期待你的答覆
已記錄
gapleong
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #102 於: 五月 22, 2006, 01:21:33 上午 »

Userid   : 248929
用戶名   : gapleung
電郵       : [email protected]
日記本網址   : http://diary.showhappy.net/?id=248929

我好想修復日記

請你把修復日記既方法(做VIP方法等)email 給我, 萬二分感激!!!!!!

已記錄
likhangy
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #103 於: 五月 22, 2006, 01:35:16 上午 »

deleted
« 最後編輯時間: 九月 30, 2007, 03:42:18 下午 由 likhangy » 已記錄
cpw723jeff
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #104 於: 五月 23, 2006, 10:03:19 下午 »

我個A/C都被admin delete咗呀....
幫幫手啦!THANKS X 10000000000000000000000000000000!

ID:63038
Login name: cpw723jeff
Contact e-mail: [email protected]
已記錄
Beryl2909
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #105 於: 五月 26, 2006, 01:05:49 上午 »

今晚我快要失眠了!!! 早兩日發現通知刪除戶口的郵件就好了.......這幾天都沒有上網......唉......這日記是我很很很重視的東西!! 到底還有沒有可能挽救得到???

我想盡快回復日記, 是否成為VIP 就可以了? 我不介意成為VIP的.
20天沒有寫日記, 結果戶口被刪除, 我不會怨的, 因為註冊了做這裏的會員,規例法則是要遵守的.
日記太重要, 是我弟弟的成長過程, 是我回憶的全部!!!
金錢算不了甚麼. 請幫忙!!!! 要回復日記, 到底要有甚麼手續? 請告之!!謝謝!!

Userid : 192026
用戶名 : Beryl2909
電郵 : [email protected]

一位姊姊的哀求!!!
已記錄
telllie
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #106 於: 五月 26, 2006, 02:55:53 上午 »

plz help check my disappeared diary....how n when can it be returned?

id=182089
user name= tell_chai
email= [email protected]

已記錄
dsc42
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #107 於: 五月 26, 2006, 06:18:43 上午 »

我見之前 被delect那些id都沒有resume到account...
究竟怎樣才能resume account呢?
thx

The following is the information of my delected account
it is delected on 29/4/2006

Userid: 127481
user name: dsc
register e-mail:[email protected]
contact e-mail:[email protected]
已記錄
~man_nie~
Full Member

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #108 於: 五月 28, 2006, 08:30:20 下午 »

Userid : 234909
用戶名 : mannie
EMAIL:  [email protected]
已記錄
danevanem
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #109 於: 五月 28, 2006, 09:25:41 下午 »

那麼在何時我們才可以recover番個diary呢?
30分積分即是幾多錢?
是lump-sum payment來的嗎? 還是每個月都要再俾?
thanks!
已記錄
cat520sim
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #110 於: 五月 28, 2006, 09:37:10 下午 »

唉~~我個日記delete左呀!!好傷心呀!!
« 最後編輯時間: 五月 23, 2007, 12:23:35 下午 由 cat520sim » 已記錄
avrilto
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 個人網站 電子郵件
« 回覆文章 #111 於: 五月 30, 2006, 01:17:12 下午 »

ID:193263
USERNAME:dayo_avril
email:[email protected]

thx very much!!!!!!!!!!!!!
已記錄
joeydream
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #112 於: 五月 30, 2006, 11:19:57 下午 »

><....我個a/c都已經有4年幾5年既時間.......好多回憶都係入面
因為早排病倒了..加上4年幾前都email add已經removed左~收唔到email....所以搞到個a/c俾adm del左......
我真係好想recover返...........好多回憶係入面....
其實我覺得21日限期真係好少...好多人都好耐以前就用呢個日記~但人大左工作忙碌或者病倒.....3個星期沒有時間打日記其實都唔係好長既時間...點解admin唔考慮廷長寬限既時間..for example..好似yahoo email咁4個月冇用過就要del....咁幾個月連一隻字都冇打過既就話o者....但一個月都冇.......真係會令人好傷心....冇左咁耐既回憶..
希望admin可以認真考慮..雖然廷長時間真係會增加個server既workload....但係我知道好多人都好似我咁諗.....只係有時真係忙得連開電腦既時間都冇.....而唔係濫開日記而唔用......回憶對一個人黎講真係好重要...希望真係可以recover到個diary同認真考慮lengthen個time limit........

id:3482
login name: joeydream
contact email:  [email protected]

已記錄
chuieva
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #113 於: 六月 03, 2006, 01:20:59 上午 »

救命呀!!!
help~~~
我想要返個日記呀, 唔該幫幫手丫. 無限感激T.T

ID:34094
USER NAME:evachui
email: [email protected]
已記錄
chaim_hung
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #114 於: 六月 04, 2006, 03:07:54 上午 »

不好意思!!我是這個網站的免費會員之一
ID:210878
USER NAME:chaim_hung
email: [email protected]

我知道我的請求很不應該  違反了會員規定
不過我還是想要請問一下

我可以有什麼方式可以再次得知我的日記嘛?
因為我很呆的忘了幫自己的日記備份了
加上前一陣子忙了起來 根本沒有機會上網寫日記
導致整個日記都被刪除了!!
已記錄
Pansy Mak
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #115 於: 六月 06, 2006, 11:52:49 上午 »

我唔記得左個id添.....點算...啥

我個login in name係: Pansy Mak
e-mail係: [email protected]

請問我應該幾時先可以用返個日記呢?啥還有,我以前既日記係唔係會係到??
我唔想冇哂之前既日記呢.......
已記錄
Pansy Mak
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #116 於: 六月 06, 2006, 12:15:17 下午 »

我剛剛想加入vip,不過佢話我唔係member...咁我點先可以加入vip  and get我之前既日記????please...快快回覆....
已記錄
welmex
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #117 於: 六月 06, 2006, 05:21:43 下午 »

我個日記被人無故刪除
未夠21日無寫(最後一篇係5月中寫的)...
而且一封warning lettter都冇收過~

日記no.:3776
我個日記寫左四年啦~~咁就冇左~~

ADMIN
請定一個明確日期!!

how can we get back our diary ?
i have write about 5000 diarys.....
this is 我的心血

If I pay money to be VIP,
then can i get back my diary ?

id:3776
login name: emotion_jan
contact email: [email protected]

已記錄
tsling
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #118 於: 七月 04, 2006, 07:42:51 下午 »

唔該幫我回復個日記啦 , 入面有好多我既回憶

ID : 20565
用戶名 : FanFan
登記電郵 : [email protected]

希望可以回復啦 ~ $$ 唔係問題 !!
請盡快話我知我應該點做先得 ~
« 最後編輯時間: 八月 31, 2006, 12:52:34 上午 由 tsling » 已記錄
春日恭介
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #119 於: 七月 25, 2006, 01:27:34 上午 »

我想問幾時先可以提供回復日記的服務呀
還要等幾來呀
可以有個答覆給我們嗎
ID : 130041
用戶名 : greenboy
登記電郵 :[email protected]
但係呢個email都被人dele左了
我可以轉另一個email嗎
[email protected]
已記錄
頁: 1 ... 4 5 [6] 7
  列印