主頁
  觀看日記訂閱日記會員活動 書籍推介原創寫作討論區 
Showhappy.net Forum
十月 21, 2017, 11:45:22 下午 *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 用戶遺失的日記正在搶救中,日記有問題的用戶,請於技術支援寫下你的問題,我們會逐一處理。

首頁   說明 搜尋 登入 註冊  
頁: [1] 2 3
  列印  
作者 主題: Showhappy 活力再生!推出個人頭像功能!  (閱讀 38790 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
admin
Administrator
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料
« 於: 四月 29, 2006, 11:46:40 下午 »

致各用戶

Showhappy「活力再生」-- 在未來的日子,Showhappy 將會火速改革,不斷推出更多好用功能。

今次為大家帶來的新功能係「個人頭像」,此乃 Showhappy 的一大突破,從現在起 Showhappy 將會帶大家走進真正的網上多媒體世界。

用法:
登入後到「選項」-> 「個人頭像」,把你喜歡的頭像圖片上載到 Showhappy,上載後頭像便會在你的日記版面上的「日記主簡介」出現了。

歡迎發表意見。
已記錄

「這裏有日記,這裏有感情」
Webmaster of Showhappy.net
http://Showhappy.net
_tinG*
Sr. Member

離線 離線

檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #1 於: 四月 29, 2006, 11:53:29 下午 »

wa~多謝你呀>v<
希望日後可以帶更多新驚喜給我們... :rolleyes:  
已記錄

[span style=\'color:red\']平凡像我路過...[/span]

[span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'][span style=\'color:orange\']十個似我*[/span][/span]

[span style=\'color:green\']我愛你呀>v<[/span]

歡迎交友
chupo
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #2 於: 四月 30, 2006, 12:56:59 上午 »

請問點樣可以整走個人頭像呀? 驚訝  
已記錄
luc_kyky
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #3 於: 四月 30, 2006, 01:03:15 上午 »

我都想問...........................點整走個頭像...........
已記錄
lafu
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 個人網站 電子郵件
« 回覆文章 #4 於: 四月 30, 2006, 01:05:03 上午 »

ㄏㄏㄏ  ㄏㄏㄏ  ㄏㄏㄏ 謝謝你喔...如果你唔講..我都唔知要等到幾時至知....thx :rolleyes:  
已記錄
沒有夏娃的伊甸園
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #5 於: 四月 30, 2006, 01:21:22 上午 »

[span style=\'color:hotpink\']UM,,..怒我直言,,我覺得同SET CODE 入去「自我介紹」無咩分別 -__-"

不過都多謝站長為我地努力創造更多 FUNCTION~~

美中不足o既係,,點解無得 DELETE 張 PIC o既呢 ??[/span]
« 最後編輯時間: 四月 30, 2006, 01:21:46 上午 由 ♣ 嘉荍 ♣ » 已記錄
【烈】
Full Member

離線 離線

kakahaha_524@msn.com
« 回覆文章 #6 於: 四月 30, 2006, 01:32:54 上午 »

[span style=\'color:red\'][span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\']救命.....點del.........啥啥?[/span][/span]
已記錄

luc_kyky
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #7 於: 四月 30, 2006, 01:57:29 上午 »

真係救命呀唔該~~!!!!
已記錄
【烈】
Full Member

離線 離線

kakahaha_524@msn.com
« 回覆文章 #8 於: 四月 30, 2006, 02:01:18 上午 »

真係救命呀唔該~~!!!!
yea...giveme5..><
我都覺得網主好好…不過要教我點DEL
已記錄

貓Krush
Full Member

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #9 於: 四月 30, 2006, 02:19:39 上午 »

睇到你地咁講 唔加住喇 -.-
已記錄

[span style=\'color:deepskyblue\'][span style=\'font-family:ARIAL\'][span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\']I Love Krush ..||*![/span][/span][/span]
cici_winnie
Jr. Member
**

離線 離線

« 回覆文章 #10 於: 四月 30, 2006, 02:35:41 上午 »

係囉! 點  delete o架?
難道一定要用新加的相去 cover ?
已記錄
外面的世界
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #11 於: 四月 30, 2006, 04:17:02 上午 »

慘啦~~~~~~~~~~~~~我都想知點delete??!!

已記錄

pingklp
Jr. Member
**

離線 離線

« 回覆文章 #12 於: 四月 30, 2006, 09:27:28 上午 »

幾好喎~~^ ^
已記錄

為自己
因為你只有一次的人生一次的機會去做你想做的事
反恐戰隊
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #13 於: 四月 30, 2006, 10:29:10 上午 »

我都係想知道應該點去del
已記錄
mfourming
Sr. Member

離線 離線

342048185 mfourming@hotmail.com
« 回覆文章 #14 於: 四月 30, 2006, 11:01:56 上午 »

同放語法入去無咩分別~但係就方便左囉~
不過...點DEL呀??救命=.=
已記錄
↗*Angela*↙
訪客
« 回覆文章 #15 於: 四月 30, 2006, 01:33:51 下午 »

我都想知點del..... = ="
已記錄
mfourming
Sr. Member

離線 離線

342048185 mfourming@hotmail.com
« 回覆文章 #16 於: 四月 30, 2006, 09:36:20 下午 »

我覺得頭像用語法就OK~

我成日都搵唔到網址上載D歌~

不如改做上載歌曲果D啦~~~
已記錄
☆芝士Coombe☆
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #17 於: 五月 01, 2006, 01:03:51 上午 »

how to delete the photo?
can somebody help me?
已記錄
雅...
Hero Member

離線 離線

196141147 nga_1029@hotmail.com
« 回覆文章 #18 於: 五月 01, 2006, 09:11:03 上午 »

好彩冇整=.=
已記錄

小思
Full Member

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #19 於: 五月 01, 2006, 04:09:46 下午 »

呢個方法真係好好呀~
不過呢....我都唔識點樣del佢T^T
已記錄

小思o既日記呀~要多d黎wo>w<

[span style=\'color:orange\']怎麼我眼內人人像你。*。人人是你→
沿途萬里← 完全被封鎖◆
[/span]
[span style=\'color:purple\']﹏*大概要把感情收起來是最困難 因為愛已經深深種下了≠
頁: [1] 2 3
  列印  

前往: