主頁
  觀看日記訂閱日記會員活動 書籍推介原創寫作討論區 
Showhappy.net Forum
六月 24, 2017, 06:37:01 下午 *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 討論區程式已經更新,如發現有問題,請回報

首頁   說明 搜尋 登入 註冊  
頁: [1] 2 3 ... 110
  列印  
作者 主題: 寫作區吹水版  (閱讀 268802 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

252523933 kf613@hotmail.com
檢視個人資料 個人網站 電子郵件
« 於: 六月 21, 2005, 02:02:49 下午 »

[span style=\'color:gray\']有水就係度吹啦... 眨眼 [/span]
已記錄

[span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'][span style=\'color:gray\']    一顆真心加九十九朵玫瑰
等於滿分的戀愛心動感覺"[/span][/span]
ahjim
Hero Member

離線 離線

144654469 rayboyy2k@hotmail.com
« 回覆文章 #1 於: 六月 21, 2005, 02:03:58 下午 »

哦哦~
已記錄
+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #2 於: 六月 21, 2005, 02:05:55 下午 »

哦哦~
小占占真乖........
已記錄

[span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'][span style=\'color:gray\']    一顆真心加九十九朵玫瑰
嘉美尤
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #3 於: 六月 21, 2005, 02:06:39 下午 »

唔係fa,開依個topic,等於再次送占哥仔上路ja wo﹗:o  
已記錄
+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #4 於: 六月 21, 2005, 02:06:59 下午 »

唔係fa,開依個topic,等於再次送占哥仔上路ja wo﹗:o
嘩卡卡...
已記錄

ahjim
Hero Member

離線 離線

144654469 rayboyy2k@hotmail.com
« 回覆文章 #5 於: 六月 21, 2005, 02:08:17 下午 »

=.=,我係一個安份守己既人,對於D無咩可能發生係我身上既野,我唔會去奢求囉,that's all
已記錄
+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #6 於: 六月 21, 2005, 02:08:57 下午 »

=.=,我係一個安份守己既人,對於D無咩可能發生係我身上既野,我唔會去奢求囉,that's all
好美麗既說話丫..... :lol:  
已記錄

洛希
Hero Member

離線 離線

135649399 cathy_chu1119@hotmail.com
檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #7 於: 六月 21, 2005, 02:09:20 下午 »

咩意思@@?
已記錄

annielai114
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #8 於: 六月 21, 2005, 02:10:02 下午 »

你的意思是說,如果有機會的話你一定會去追囉?對吧?
已記錄
Cherish
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #9 於: 六月 21, 2005, 02:10:42 下午 »

:lol: 我都o黎吹水
已記錄
嘉美尤
Hero Member

離線 離線

檢視個人資料
« 回覆文章 #10 於: 六月 21, 2005, 02:11:25 下午 »

咩意思@@?
依樣野...........你問番占哥仔la。
已記錄
ahjim
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #11 於: 六月 21, 2005, 02:11:27 下午 »

=.=,哈哈哈...............我只可以話,我係一個100%悲觀既男仔
已記錄
+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #12 於: 六月 21, 2005, 02:11:31 下午 »

咩意思@@?
詳情可以看sweetie的post...

後個幾頁...^^
已記錄

+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #13 於: 六月 21, 2005, 02:11:47 下午 »

:lol: 我都o黎吹水
歡迎>..
已記錄

annielai114
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #14 於: 六月 21, 2005, 02:12:27 下午 »

=.=,哈哈哈...............我只可以話,我係一個100%悲觀既男仔
你默認了......
已記錄
+型
Moderator
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #15 於: 六月 21, 2005, 02:12:29 下午 »

[span style=\'color:orange\']我係100%樂觀的女子..

我地係凹凸絕配呢.. 眨眼 [/span]
已記錄

leosofai
Forum Moderator
Hero Member

離線 離線

77702815 leosofai@hotmail.com leofaifai2000@yahoo.com.hk
« 回覆文章 #16 於: 六月 21, 2005, 02:13:04 下午 »

我救唔到你幾次~~
已記錄

love Kerry![/b][/color]

一切歸於平淡、幸運是平淡中有妳
ahjim
Hero Member

離線 離線

« 回覆文章 #17 於: 六月 21, 2005, 02:13:38 下午 »

你默認了......
默認D咩???
已記錄
洛希
Hero Member

離線 離線

135649399 cathy_chu1119@hotmail.com
檢視個人資料 個人網站
« 回覆文章 #18 於: 六月 21, 2005, 02:14:07 下午 »

咩意思@@?
詳情可以看sweetie的post...

後個幾頁...^^
THX^^
已記錄

annielai114
Newbie
*

離線 離線

檢視個人資料 電子郵件
« 回覆文章 #19 於: 六月 21, 2005, 02:15:24 下午 »

你默認了......
默認D咩???
我告訴她了,可是她哭了起來......><
« 最後編輯時間: 六月 21, 2005, 02:15:42 下午 由 annielai114 » 已記錄
頁: [1] 2 3 ... 110
  列印  

前往: